Gode spørgsmål ses på bundlinjen

Kristine Poulsen er eksperten, når det handler om at finde de nødvendige og frugtbare spørgsmål, der leder til de rigtige svar. De rigtige løsninger. For det enkelte menneske. For organisationer og virksomheder.

Med ærbødighed over for din fagkundskab - men uærbødigt nysgerrig - spørger jeg til de mekanismer, der styrer udviklingen i din virksomhed. Eller i dig. Mekanismer, der forekommer uhåndgribelige, og som det kræver både indsigt  og helt konkrete værktøjer at få hånd om.

Med Konsulentfirmaet Kristine Poulsen får du en professionel sparringspartner, der i rollen som proceskonsulent, udviklingskonsulent eller coach kan give dig netop de værktøjer, du har brug for. En sparringspartner, som med de rigtige spørgsmål leder dig i retning af den løsning, der sikrer øget effektivitet, trivsel og produktivitet. Og dermed giver et godt resultat på bundlinjen - den økonomiske og den menneskelige.

 

Om Kristine Poulsen

Jeg er cand.ling.merc. fra Handelshøjskolen i Århus og desuden uddannet systemisk proceskonsulent. Jeg er NLP leder master practitioner og certificeret inden for DiSC personprofilanalyse, hvis værktøjskasse indeholder redskaber til brug for medarbejder- og teamudvikling.

Jeg har stor erfaring fra – og med – såvel det private erhvervsliv som den offentlige sektor og arbejder med både små og store virksomheder. Mit kompetencefelt spænder fra arbejdet med den enkelte over udvikling i team/medarbejdergrupper til sparring på ledelsesniveau – en sparringsproces, hvor jeg trækker på min egen ledelseserfaring.