Hvad siger kunderne?

Det er udmærket at kunne orientere sig her på nettet. Men hvad siger egentlig de kunder, der har oplevet mig ude i virkeligheden?

Tag et kig herunder …
Reference - Testimonial
”Kristine har været min mentor/coach siden 2006. Dengang var jeg midt i min kandidatuddannelse på Aarhus School of Business og stod med en masse ubesvarede spørgsmål om min personlige og faglige udvikling, jobsøgning samt mit fremtidige arbejdsliv.

I al den tid, jeg har haft kontakt med Kristine, har hun fungeret som sparringspartner, hvor hun både coacher, vejleder, rådgiver og deler ud af sin erfaring, når jeg beder om det.  

Kristine har altid stillet de rigtige spørgsmål og haft svar eller gode råd på hånden, når jeg har haft brug for det. Hun har formået at udfordre mig og få mig til reflektere, så jeg har lært mig selv bedre at kende. De gange, hvor jeg har haft en negativ tankegang, har hun hjulpet mig til at se det positive, og hvad læringen måtte være.

Jeg kan kun anbefale Kristine som mentor/coach. Hun er åben og udfordrende, har en rigtig god lytte-evne og formår at stille de rigtige spørgsmål, så jeg føler, at jeg selv finder svarene. Hun er en god støtte, og hun tror altid på mig – også når jeg for en tid måske selv mister troen.”

Astrid Færch Nielsen - Cand.ling.merc. i Tysk
I mit mentor-/coachingforløb med Kristine har jeg udviklet mig meget. Vi har blandt andet arbejdet med håndteringen af mine bekymringer i forbindelse med at stå som nyuddannet og skulle præstere på arbejdsmarkedet samt andre og mere personlige udfordringer.
 
Kristine har en fantastisk evne til at møde mig, hvor jeg er. Hendes måde at lytte og spørge ind til mine problemer på har blandt andet hjulpet mig til at ændre perspektiv og se situationer fra nye sider.
 
Jeg har lært meget af sparringen med Kristine, og i løbet af den periode, jeg har mødtes med Kristine, er jeg blevet mere sikker på mig selv og mine kvalifikationer, samtidig med at jeg er blevet bedre til at arbejde målrettet med det, jeg vil opnå.

Mathilde Schjerning